25 thoughts on “NETHERLANDS —›—› AMAZING FOOTBALL TEAM!

 1. met de aanval van nedrland zitten we beter dan goed maar kom op zeg de centrale verdediging heitinga mathijsen daar kan ik me soms een beetje aan ergeren ze maken zo veel fouten maar als dit ook goed is weet ik haast wel zeker dat we heel veel kans hebben om het ek in polen en oekraine te winnen

 2. En toch klagen en klagen en klagen we. Wij hebben geen idd hoe goed wij het hier wel niet hebben 🙂

 3. ik heb alleen die vorige reactie geplaats, en uhhh faalhaasje als je egt in het leger zou zitten zou je zowiezo WEL mogen zeggen wie je leidinggevend is en ik ben geen kleinere jongere, heb waarschijnlijk al meer meegemaakt in me leven dan jij.

 4. dat gaat jou veder niks aan dat soort dingen mogen we niet prijs geven aan kleinere jongeren zoals jouw die vorige berichten waren van me broertje dus en als jullie zo naar hem praten dan moeten jullie eerst nog wat respect leren van die slechte ouders 😉

 5. als je egt een militair was zou je zo niet praten, en zo ja, waar zit je bij? hoe heet je leidinggevende en welke rang ben je?

 6. hahahahahahaha geweldig, rot toch op dwerg je slaat nog niet eens een deuk in een pakje boter, ga lekker militairtje spele ipv mij te lope vervele

 7. stumpertje ik ben 18 ik ben militair ben 1,95 en doe ook al heel lang aan fitness en MMA denk je echt dat je mij de lucht in krijgt sukkeltje voor je mij kunt grijpen heb ik jou de armen al gebroken en shit dus ga jij nou maar gouw weg rennen wand je wint het niet peuter 😉

 8. internet hooli. ik ben volbloed nld, ik ben 19, en ik ben 1,99 meter lang ik doe aan fitness en kan zo’n klein lichtgewicht als jou 5 meter ver gooien dus ja denk maar niet dat ik ander de indruk raak van die standaard bedreiging die jij uitkraamt, want je bewijst zelf dat je een kleuter ben om zo te reageren op kritiek wannabee!

 9. ga nederlands leren neem een inburgerings cursus of ga trug naar de basis school 😉 je hebt zelf grote bek via internet maar wedden dat je in real gewoon zo nerdje bent wat jankend naar mammie loopt als ik voor je sta 😉

 10. leer schrijven sukkel ik doe Militair opleiding niveau 2 en dan denk je dat ik moet leren schrijven ga jij nou maar weer bezig houden met pokemon wand van voetbal heb je geen verstand 😉

 11. hahahah degene met de grootste bek heeft het zu fout als wat, hij stond geen buitenspel!

Comments are closed.