25 thoughts on “Netherlands – Sweden 4-1, All Goals UEFA Euro 2012 Qualifiers

  1. FIFA ranking is totally bullshit, a country like Belgium at rank 44 now and countries like Serbia, Turkey, Slovakia and Hungary all below USA. Biggest bullshit ver. 

  2. same here 🙂 they just became a part of me after watching them in the world cup

  3. Nee dat lied vraagt of ik van duits bloed ben, nee dat ben ik niet. Duits en Nederlands betekende heel lang hetzelfde maar dit is nu niet meer het geval en daarom weiger ik ook dit idiote lied te zingen. Kijk, wat het koninklijk huis voor bloed heeft zal mij een worst wezen.

  4. Maar ik ben helemaal niet van moffen bloed. En de Juan Carlos, daar spuug ik op! IK WEIGER DIT LIED TE ZINGEN IK EIS EEN NIEUW LIED VOOR HET VOLK!

  5. ik ben geen voetbal fan, maar dit team geeft mij kippenvel, samen met ons land. prachtig om dit aan te horen.

Comments are closed.